Login

Dropbox
Google Remote Desktop
Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten, tarieven en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw boekhouding en belastingzaken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

In onze samenwerking is jouw taak het aanleveren van je administratie, inclusief inkoop- en verkoopfacturen en bankafschriften. Indien van toepassing, vragen we je ook om een kasboek, kilometerregistratie en een bijgewerkte agenda bij te houden. Op basis van je wensen kun je ervoor kiezen om zelf een lijst van je inkopen bij te houden of dit aan ons uit te besteden. We streven ernaar om het administratieve proces zo eenvoudig mogelijk te maken, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Absoluut, je hebt de vrijheid om onze samenwerking op elk gewenst moment te beëindigen zonder opzegtermijn. Als de samenwerking niet aan je verwachtingen voldoet, respecteren we je beslissing om deze te beëindigen. Maar maak je geen zorgen, dit komt zelden tot nooit voor. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat onze samenwerking een groot succes wordt en voldoet aan jouw behoeften.

Ja, dat is zeker mogelijk! We kunnen ook je boekhouding van vorig jaar voor je verzorgen. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we graag je specifieke wensen en voorkeuren. Op basis van dit gesprek maken we een offerte, die een vast bedrag zal bevatten. We streven naar transparantie en eenvoud in onze tarieven om jou de beste ervaring te bieden.

We hebben goed nieuws voor je: bij ons hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor een aanvullend boekhoudpakket. In onze dienstverlening is een uitgebreide administratiesoftware altijd inbegrepen. Deze gebruiksvriendelijke software is speciaal ontworpen om je te helpen bij het opstellen van verkoopfacturen, het bijhouden van openstaande bedragen van klanten, het registreren van inkopen (als je dat wilt), en het krijgen van een duidelijk beeld van je financiële resultaten.

Daarnaast helpt het je om te berekenen hoeveel geld je moet reserveren voor belastingen, en biedt het nog vele andere nuttige functies. We begrijpen hoe belangrijk het is om je administratie op orde te hebben, en we willen je voorzien van alle tools die je nodig hebt om dit proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Bij ons krijg je een alles-in-één boekhoudoplossing, zonder verborgen kosten of verrassingen.

We zijn erop gericht om je administratie zo efficiënt mogelijk te verwerken. Daarom geven we de voorkeur aan digitale aanlevering van je administratie via ons samenwerkingsportaal. Dit portaal, dat lokaal op je computer wordt geïnstalleerd, is de centrale opslagplaats voor je verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften, kilometerregistratie, agenda en overige documentatie. Het bijzondere aan dit systeem is dat zowel jij als wij op elk moment toegang hebben tot deze bestanden, waardoor alles altijd en overal opvraagbaar is. Zo hebben we continu inzicht in de gang van zaken binnen je onderneming.

Echter, als je de voorkeur geeft aan het aanleveren van je administratie op papier, is dat absoluut geen probleem. We begrijpen dat elke ondernemer zijn eigen werkwijze heeft en we willen graag tegemoetkomen aan jouw specifieke behoeften. We kunnen dit verder bespreken tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek, om zo de meest passende oplossing voor jou te vinden.

Als je overweegt met ons samen te werken, volgen we een duidelijk en persoonlijk stappenplan:

  1. Kennismakingsgesprek: We beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit is een geweldige kans om elkaar beter te leren kennen. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, leggen onze werkwijze uit en ontdekken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.
  2. Offerte: Op basis van ons kennismakingsgesprek stellen we een op maat gemaakte offerte op. Voor starters/kleine ondernemers hebben we altijd een speciaal starttarief van € 49,- per maand. Dit is onze manier om jouw ondernemerschap aan te moedigen, je te helpen groeien en ervoor te zorgen dat je administratievoering vanaf het begin goed gaat om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.
  3. Vervolggesprek: Zodra je akkoord gaat met onze offerte, plannen we een vervolggesprek in. Tijdens dit gesprek bieden we je een eerste adviesgesprek aan en zorgen we voor de installatie en uitleg van onze administratiesoftware.
  4. Start van de samenwerking: Nu ben je klaar om te starten! Samen zetten we de eerste stappen in deze nieuwe fase van jouw ondernemersreis. Wij staan klaar om je te ondersteunen en te helpen je bedrijf te laten groeien.

Onze belofte aan jou is om persoonlijke aandacht en ondersteuning te bieden bij elke stap in dit proces. We kijken ernaar uit om samen met jou aan het succes van jouw onderneming te werken!

Open chat
Contact via Whatsapp
Welkom 👋
Kan ik je ergens mee helpen?
Door deze functie te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij jou benaderen via WhatsApp om je vraag te beantwoorden.