Boekhouder of Accountant in Sittard: Wie Heb Je Nodig?

Het kiezen van de juiste financiële professional in Sittard is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Maar hoe beslis je tussen een boekhouder en een accountant? Bij ons boekhoudkantoor in Sittard kijken we verder dan alleen de persoonlijke klik; we richten ons op de specifieke behoeften en vereisten van jouw onderneming.

Vrij Beroep versus Beschermde Titel

In Sittard en omgeving kun je gemakkelijk een boekhouder vinden, maar het is belangrijk om te weten dat dit een vrij beroep is zonder strikte opleidings- of certificeringseisen. Bij ons administratiekantoor in Sittard zijn alle boekhouders HBO-opgeleid in Accountancy en zetten ze zich in voor continue professionele ontwikkeling. Een ‘accountant’ daarentegen, is een beschermde titel die wordt verleend na het voltooien van een gespecialiseerde opleiding en praktijkervaring.

Accountant Sittard voor Grote Ondernemingen

Grote bedrijven die voldoen aan bepaalde financiële criteria zijn wettelijk verplicht om een accountant in te schakelen. De criteria zijn;
1. Netto omzet van minimaal 12 miljoen euro
2. Minimaal 50 medewerkers
3. Balanstotaal van minimaal 6 miljoen
Voor deze ondernemingen is naast onze werkzaamheden als boekhouder tevens een accountant nodig voor de accountantsverklaring.

administratie kantoor Allooi pand

Kostenoverwegingen

Het inschakelen van een boekhouder is vaak een kosteneffectieve optie. Echter, voor bedrijven in Sittard die geen accountant nodig hebben, biedt ons boekhoudkantoor in Sittard flexibele en betaalbare oplossingen. We combineren de expertise van onze boekhouders met kostenefficiënte processen om je waarde en kwaliteit te bieden.

Maak de Juiste Keuze met Ons Accountantskantoor Sittard

Of je nu een boekhouder of accountant in Sittard nodig hebt, wij staan klaar om je te ondersteunen. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Meer dan 10 jaar ervaring

Wij zijn een toegewijd boekhoudkantoor met meer dan een decennium aan expertise in boekhouding en belastingadvies. Wij helpen je graag met het navigeren door financiële complexiteiten, zodat jij je volledig kan richten op je onderneming. Onze ervaring is jouw succes.

Altijd persoonlijk advies

Bij ons staat jouw unieke ondernemersverhaal centraal. We bieden altijd persoonlijk contact, afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en ambities. Samen werken we aan het realiseren van jouw zakelijke doelen.

Deskundig

Ondanks dat we een administratiekantoor zijn, wordt je bij ons uitsluitend geholpen door professionals die afgestudeerd zijn in accountancy. We combineren onze deskundigheid met een persoonlijke benadering, waardoor we diensten van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Open chat
Contact via Whatsapp
Welkom 👋
Kan ik je ergens mee helpen?
Door deze functie te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij jou benaderen via WhatsApp om je vraag te beantwoorden.