Diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten die speciaal zijn ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Van nauwkeurige boekhouding en belastingadvies tot op maat gemaakte financiële strategieën, wij staan klaar om u te begeleiden op weg naar succes.

Alles wat je nodig hebt op één plek

Wat wij aanbieden

Als boekhouder bieden wij een breed scala aan diensten, gegrondvest op onze kernwaarden: persoonlijkheid, deskundigheid, betaalbaarheid, proactiviteit, begrijpelijke taal en efficiëntie. Met onze persoonlijke en deskundige aanpak helpen we jouw unieke onderneming tegen een betaalbaar tarief. We denken proactief met je mee, communiceren helder en werken efficiënt, zodat jij de beste dienstverlening ontvangt.

Administratieve diensten

Als ondernemer kan je bij ons terecht voor een breed scala aan administratieve diensten die passen bij jouw specifieke behoeften en bedrijfsvoering.

 1. Boekhouding: We begeleiden bij de dagelijkse financiële transacties van je bedrijf, waaronder het registreren van inkomsten en uitgaven en het behouden van financieel overzicht.
 2. Software: Wij richten onze boekhoudsoftware in zodat die optimaal aansluit bij jouw onderneming en bedrijfsvoering. Hierdoor kun je eenvoudig en efficiënt je administratie beheren, wat weer bijdraagt aan een gezonde bedrijfsvoering.
 3. Jaarrekening en periodieke rapportages: Wij zorgen voor het opstellen van de jaarrekening en kunnen ook periodieke financiële rapporten verzorgen.
 4. Salarisadministratie: Voor kleine bedrijven met werknemers verzorgen we de loonadministratie, inclusief het berekenen van salarissen, het afdragen van loonheffingen, en het opstellen van loonstroken.

Belastingadvies en financieel advies

Naast administratieve diensten bieden we ook essentiële begeleiding en advisering voor je bedrijf:

 1. Belastingadvies en -aangifte: Wij helpen bij het indienen van belastingenaangiftes om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf aan zijn fiscale verplichtingen voldoet en tegelijkertijd fiscale mogelijkheden optimaal benut. Wij verlenen assistentie bij het indienen van verschillende soorten belastingaangiften zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, Omzetbelasting (BTW), loonheffing, dividendbelasting, schenkbelasting, erfbelasting en meer.
 2. Particuliere belastingaangifte: Ook als particulier kan je bij ons terecht voor je belastingaangifte. Wij zorgen voor een correcte en tijdige indiening van je belastingaangifte.
 3. Ondernemersadvies: We bieden advies op maat voor ondernemers, variërend van budgettering tot operationeel advies.
 4. Financiële planning: We helpen je met het maken van strategische financiële beslissingen, zodat je je financiële doelen kunt bereiken.
 5. Subsidieaanvragen en toeslagen: We kunnen je bijstaan bij het aanvragen van subsidies en toeslagen, zodat je geen kansen misloopt.

Ongeacht de aard of grootte van jouw bedrijf, onze diensten zijn ontworpen om op maat te voldoen aan jouw unieke behoeften.

Overige diensten

Wij zijn er niet alleen voor je administratieve en fiscale taken, maar bieden een uitgebreider scala aan ondersteuning aan. Onze overige diensten omvatten:

 1. Begeleiding bij boekenonderzoek: We bieden begeleiding en ondersteuning wanneer er een boekenonderzoek van bijvoorbeeld de belastingdienst plaatsvindt. We zorgen dat je goed voorbereid bent en helpen je door het proces heen.
 2. Fusies en overnames: Of je nu overweegt je bedrijf te verkopen of een ander bedrijf over te nemen, we kunnen je bijstaan bij het hele proces. Van het begeleiden bij due diligence onderzoek en waarderingen tot het adviseren over de optimale dealstructuur.
 3. Juridisch advies: We kunnen adviseren op bepaalde aspecten van bedrijfswetgeving, zoals ondernemingsrecht en contractrecht. 
 4. Financieringsaanvraag: Wanneer je kapitaal nodig hebt voor groei of andere zakelijke of persoonlijke doeleinden, kunnen wij je helpen bij het voorbereiden en indienen van financieringsaanvragen bij banken of investeerders.

Bij ons kun je rekenen op deskundige en betrouwbare ondersteuning op alle gebieden van je bedrijfsvoering.

Open chat
Contact via Whatsapp
Welkom 👋
Kan ik je ergens mee helpen?
Door deze functie te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij jou benaderen via WhatsApp om je vraag te beantwoorden.