Over ons

Welkom bij administratiekantoor Allooi Boekhouders & Belastingadviseurs, uw vertrouwde partner voor alle boekhoudkundige en fiscale behoeften. Gelegen in het hart van Sittard, zijn we een kleinschalig en toegankelijk kantoor, dat sinds 2013 een vertrouwde naam is voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven in de regio.

Wie wij zijn

"Wij als boekhouders en belastingadviseurs garanderen u de juiste service, die past bij uw bedrijf."

Ons team van gekwalificeerde boekhouders heeft een achtergrond in accountancy en uitgebreide belastingkennis. We streven ernaar om complexe financiële zaken begrijpelijk te maken en altijd vooruit te denken om uw bedrijf te helpen groeien.

Wij bieden meer dan alleen boekhouding. We zijn er om u te ondersteunen, u te adviseren en u te helpen uw financiële doelen te bereiken. Neem contact met ons op of bezoek ons kantoor in het centrum van Sittard voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. Naast tevreden klanten in Sittard, helpen wij ook veel bedrijven uit Geleen, Born en omgeving!

portret eigenaar boekhouden uitbesteden

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel

- L. Rosier, Eigenaar

Mijn naam is Leroy Rosier, oprichter van Administratiekantoor Allooi Boekhouders & Belastingadviseurs. In 2013 heb ik dit bedrijf opgericht na een accountancy studie aan de HEAO in Sittard, gevolgd door ervaring bij een groot en klein accountantskantoor. Al snel merkte ik dat mijn passie ligt bij het begeleiden van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

In mijn professionele leven ben ik rustig, punctueel en laagdrempelig in communicatie. Vrienden omschrijven mij als een levensgenieter die bekendstaat om zijn humor, altijd klaar staat voor andere en een fijne gesprekspartner is.

Ik waardeer open dialogen met klanten en ben oprecht geïnteresseerd in hun behoeften. Mijn ‘laat het pad zich ontvouwen’ mentaliteit helpt me naar mogelijkheden en oplossingen te kijken, met focus op de beste uitkomst voor elk bedrijf waarmee ik werk.

Buiten werk ben ik een actieve sporter en avonturier. Van zaalvoetbal tot motorrijden, ik ben dol op uitdagingen. Het ontdekken van nieuwe plaatsen met mijn camper geeft me vreugde, en thuis uiten mijn kluspassie en creativiteit zich in verbouwingsprojecten.

Ik ben een trotse hondeneigenaar en deel deze liefde met mijn vriendin. Onze twee viervoeters zijn een essentieel deel van ons leven en versterken onze band nog meer.

Als trotse levensgenieter streef ik ernaar elke dag vol vreugde en waardering te leven, of ik nu avonturen beleef of bedrijven help met administratieve behoeften. Graag deel ik mijn expertise en passie met u en uw bedrijf. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op.

Meer dan 10 jaar ervaring

Wij zijn een toegewijd boekhoudkantoor met meer dan een decennium aan expertise in boekhouding en belastingadvies. Wij helpen je graag met het navigeren door financiële complexiteiten, zodat jij je volledig kan richten op je onderneming. Onze ervaring is jouw succes.

Altijd Persoonlijk Advies

Bij ons staat jouw unieke ondernemersverhaal centraal. We bieden altijd persoonlijk advies, afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en ambities. Samen werken we aan het realiseren van jouw zakelijke doelen.

Deskundig

Ondanks dat we een administratiekantoor zijn, wordt je bij ons uitsluitend geholpen door professionals die afgestudeerd zijn in accountancy. We combineren onze deskundigheid met een persoonlijke benadering, waardoor we diensten van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Open chat
Contact via Whatsapp
Welkom 👋
Kan ik je ergens mee helpen?
Door deze functie te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij jou benaderen via WhatsApp om je vraag te beantwoorden.